понеделник , 22 юли 2024
E-Shop
Начало / За нас

За нас

Сервизът е създаден през 2005 година. · Занимаваме се основно с поддръжка на битова електронна апаратура.

· Предлагаме всички необходими аксесоари за окомплектоване и свързване на телевизори, DVD, домашно кино, автомобилно аудио, компютри.

· Предлагаме решения за малки системи за наблюдение на офиси и търговски обекти.

· Предлагаме решения за проектиране и изграждане на системи за контрол, сигнализация и комуникации

· Техника за видео наблюдение, алармени системи, автоаларми и автоаксесоари.

· Предлагаме цифрови сателитни приемници,карти,конвертори ,антени и аксесоари към тях.

· Предлагаме решения за изграждане на компютърни системи и мрежи,пренос на данни за далечни разтояния в това число и Интернет.

 

corektna firmaКапитани Електроникс получи сертификат за коректна фирма.

Сертификатът Коректна Фирма съществува на европейският пазар от 2013 година. Проектът е иницииран от полската фирма CBOK Ltd след предварително наблюдение, че всеобхватният Интернет и бързо развиващите технологии се намесват и ясно изменят съществуващите бизнес модели, както и държанието и реакциите на потребителите. Най-новата техника предоставя достъпността на клиентите към широк спектър от информация буквално за всеки един продукт, услуга, предприятие или институция. Информираните потребители търсят новини за фирми, чиито услуги ползват. Често искат да знаят дали дадена организация е достоверна. За тази цел, притежателите на мобилни устройства прекарват голяма част от времето си в Интернет – четейки информации за интересуващи ги институции. В резултат на тази информация полската организация излезе с инициативата да улесни както на клиентите, така и на предприемачите общият диалог. След провеждането на определени експертизи, бе сътворена иноваторска, авторска методика на изследване, която позволява на базата на създаден алгоритъм да се определи т. нар. Коефициент на Мнения. „Изследователски център на клиентските мнения“ ЕООД за своя сметка провежда изследване на дадено предприятие в България, използвайки специализираната програма, която е сътворена от полското дружество, според горе споменатият алгоритъм. До момента нито една институция не провежда изследвания базиращи се на тази методика. Само за година, Сертификатът Коректна Фирма се превърна в изключително популярно и почитано както от предприемачите така и от клиентите отличие. Това е един от най-популярните сертификати издавани в България, също както и в много други европейски страни.